Rochii de Mireasa 2016

Rochii de mireasa - colectii si preturi 2016

Putea fi o zi oarecare, dintr-un weekend oarecare, o zi de calendar ca oricare alta. Dar voi doi ati ales sa fie o zi memorabila, o sarbatoare, un moment care sa puncteze continuarea fireasca a destinului vostru. Impreuna!

Da, la bine si la… ?! Dar, mai bine sa te intrebam, cum iti imaginezi tu nunta voastra? Ai visat-o in noaptea de Sanziene sau ai schitat-o pe display-ul unui dispozitiv smart intr-o seara mai plicticoasa de toamna? Ai proiectat-o cu sufletul intr-un colt al mintii tale, in culori vibrante si acompaniata de sunete de orchestra sau ai gasit inspiratie in pagini glamouroase pe internet sau o revista de profil? Ti-ai umplut deja trei agende Moleskin cu fel de fel de planuri si idei, liste de shopping si registre cu prietenele, viitoarele domnisoare de onoare?

Sau poate nu esti genul de fata care sa-si piarda timpul cu astfel de griji si ai apelat la serviciile celei mai notorii agentii de organizat evenimente din tara. Oricum ati fi, dragele noastre mirese, sensibile sau aventuroase, de un pragma-tism total sau visatoare, noi va invitam in caleasca noastra de cristal ca sa ajun-gem la nunta voastra animate doar de emotiile firesti intr-un moment atat de important in viata voastra. Va ghidam pas cu pas in a face alegeri inspirate din varietatea bogata de minuni pe care oamenii talentati, creatorii si profesionistii le-au gandit pentru voi doi, pentru nunta voastra.

Aceasta este misiunea noastra, a echipei Ghidul Miresei, sa ne asiguram ca planurile tale de nunta se materializeaza exact asa cum ai visat. De restul deta-liilor stim ca se ocupa cel mai expert specialist in nunti, IUBIREA. Pentru ca, atunci cand o femeie si un barbat se completeaza reciproc, ca un puzzle perfect alcatuit de o putere divina, astrele se aliniaza in favoarea lor…

Casa de piatra!

Editorial: Ruxandra R.

Webdesign service by Sarkis.